21 Kas 2012

AFTER / BEFORE






Evim, güzel evim.



Önceki hali kahverengi olan sehpayı beyaza boyamak çok içaçıcı oldu.




Kullandığım boya, Polisan matrıx lux X1 anti aging kokusuz parlak.
Çok parlak değil. Su bazlı, kokusuz. Kapatıcı. 2,5 lt. lik ambalajda 44.50 Tl.' ye aldım.
.



Follow Me on Pinterest

24 yorum:

  1. Önce tatlı burunları öperim ^-^
    Mobilyada beyazı çok beğeniyorum. Gerçekten ortamı daha ferah ve güzel yapıyor.
    Sevgiler ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onlar da seni öper, koklar :)
      Sevgiler Ayşım' cım.

      Sil
  2. Çok güzel olmuuuş... iç açıcı... koyu ahşapları hiç sevmeeem :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin evi de beyaz yapalım mı baharda? :))
      Şu kuzey ülkelerinin ahşap evleri gibi?

      Sil
    2. Bazen niyeti bozuyorum ben de beyaz evleri gördükçe... ama Edacım, soba yanıyor ya, temiz kalmaz.... hem ahşabın doğal rengini de seviyorum.... heves işte benimkisi, ama eşyalar için heran niyeti bozabilirim :))

      Sil
  3. evet işte budur...harika olmuş...o şekerleri yirim ben

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler mormenekşeler. Şekerlerim tam yemelik :)

      Sil
  4. Beyazın gücü, kahverengiyken nasıl görünüyor boyadıktan sonra evrim geçirmiş, ellerine sağlık, ben beyaza dönüştürmeyi başaramamıştım içine mavi katınca ancak örtme işi olabilmişti, boyan nedir edacım depreştim her an boyayabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boyam Polisan matrıx lux x1 anti aging kokusuz parlak boya. Astar gerektirmeden her yüzeye tutunuyor. Ben tüm mobilyayı böyle boyadım. Sert darbeye dayanıklı değil ama parlak yüzeyler. Masam cila bekliyor. Ona da su bazlı parke verniği alacağım.

      Sil
  5. ferah ferah... oh... keyifle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyaz bir kuş evi ister artık değil mi? Kartondan yapayım mı?

      Sil
  6. gerçekten çok güzel olmuş :) ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  7. Hah nihayet başladın önce sonraya, merakla gerisini de bekliyorum, buradan fulu görüntüler pek iç açıcı görünüyor, güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğer parçaları da yayınlarım :)) Teşekkürler arkadaşım.

      Sil
  8. ellerinize sağlık..acemi olduğum için u işlerde sormak istedim, alttaki kahverengiyi zımparalıyorsunuz değil mi önce, rica etsem aşamaları soyleyebilirmisiniz... selamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullandığım boya astar, zımpara gerektirmiyor. Bu yüzden tercih ettim zaten :))

      Sil
  9. Süper olmuş. Ellerinize sağlık. Ben de çok yıllık zigonlarımı boyamayı çok istiyorum. Sizin boyanın kokusu var mı? Su bazlı olduğu için kokusuz ya da az kokulu olduğunu düşünüyorum. Bir de bizim misafirimiz çok olduğu ve sehpalar biraz hor kullanıldığı için, vernik ne kullanmak gerekir bilemiyorum. Heni dökülen çaya, meşrubata dayanıklı olsun diye. Siz ne kullanınız ya da kullanacaksınız vernik olarak? Tekrar ellerinize sağlık diyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Boyam Polisan matrıx lux x1 anti aging kokusuz parlak boya. Boya su bazlı. Üzerine cile gerekiyorsa su bazlı bir vernik kullanmak gerekli. Çizilmeye dayanıklı su bazlı parke cilası kullanın. Marshall' da var. Sevgiler.

      Sil
  10. Çok güzel olmuşlar. Ben de bu boyayı severek kullanıyorum. Blogunuzu yeni keşfettim. Takipteyim... Bana da beklerim http://ahouseofonesown-monicalivas.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. Bende boyadim ama obur odaya goturene kadar cizildi kosesi..vernik gercektende hafif darbelere dayanikli kilar mi? Vernigi nadil uygulayacagiz kac kat surecegiz bu konuda bizi bilgilendirirmisiniz lutfen...melek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben verniklemedim. Boya su bazli oldugu icin su bazlı vernik kullanmak lazım. Benimkiler de çizilmeye çok dayanikli degil ama sizinki biraz fazla olmuş anlaşılan. Hangi boyayi kullanmıştınız?

      Sil
  12. Selam subazli x1 sizin kullandiginizi kullandim..

    YanıtlaSil
  13. Sabrınıza helal olsun. Ben bu kadar cesaretli olamayıp; zımparalayıp astarladığım ve arkasından boyadığım ilk sandalyemle boyama sevdamdan vazgeçmek üzereyim. daha vernik atılacak. çok yorucu. fırça temizlemek, akan boyaların tutunup iz bırakmasına engel olmasını sağlamak, vs. tebrik ediyorum sizi :)

    YanıtlaSil