28 Ağu 2010

BEYAZ MUTFAKLAR



Beyaz mutfak hayallerimi şekillendirecek birkaç fotoğraf seçtim. Hepsinde hoşuma giden detaylar ya da genel bir hava var. Tabii ortak noktaları beyaz oluşu. Büyük olanlar benim için daha cezbedici.



traciremodel.suddennotion

Oldukça geniş ve aydınlık bir mutfak. Sandalyeler mutfak mobilyasına çizgi olarak uygun görünüyorlar ama oturma yerleri de beyaz ve ahşap olarak kalsa daha iyi görünürdü.


calfinder

Bu bembeyaz mutfak daha sade çizgilerde ama istediğim ölçülerde değil. Ben daha büyük, evin kalbi olacak ve rahat harekete ve pek çok aktiviteye mekan olabilecek bir yer istiyorum. Kızımla boya yaparken etrafta koşturabilmeli:)


 ladylunchalot

İlk fotoğraftaki mutfağa çok benziyor. Farkı daha dar bir mekanda yerleşmesi. Kocaman ocaklarla pek çok yemek pişirilir. Tabii bu benim için biraz emeklilik yaşantısında olacak gibi :)


redkitchens.blogspot

Yine aynı sistemde planlanmış büyük bir mutfak daha. Bu biraz daha romantik. Güzel. Beğendim.




Bu en sade olanları. Beyaz tezgah daha mı güzel duruyor?







Bu güzel ve şeker vazolar beyaz tezgah üzerinde çok güzel durur.


.





Follow Me on Pinterest

3 yorum:

  1. ilkine ben de bayıldım...kocammaaann mutfak :)ama bence yerlerin koyu renk olması daha güzel olmuş bu mutfakta..yani beyazın tüm sadeliğini ve asilliğini göstermiş

    YanıtlaSil
  2. Zemin konusunda haklısın ve çok dikkatlisin. :))

    YanıtlaSil
  3. yerleri siyah beyaz ya da house cafe'nin eski model yer karoları gibi olan bir mutfak hayalim. elimdeki ile yetiniyorum ama hayallerim çok güzel! sondan bir önceki mutfak gibi - her yönden ışık, tüm arkadaşlar ile salon değil mutfakta muhabbet vs.! ahh ahh!! yalnız değilmişim:)

    YanıtlaSil